Iets met haar, maar toch heel anders.

Mijn naam is Wilca Vorsteveld.
De meeste mensen kennen mij van mijn kapsalon in Sleen, waarin ik 16 jaar lang met heel veel plezier heb gewerkt. Maar na 16 jaar vond ik het tijd worden voor wat anders.
Nog wel iets met haar, maar tóch heel anders. Ik ben me gaan specialiseren in haarwerken. Pruiken zeiden we vroeger, maar tegenwoordig heet dat haarwerken.

 

Waarom ik dit ben gaan doen?

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving, die te maken heeft met haarverlies als gevolg van ziekte of van een behandeling wegens ziekte. Ik dus ook. En ik heb gezien hoe belangrijk het in zo’n situatie is, om er toch goed uit te zien. Een passend en goed gemodelleerd haarwerk is dan écht een uitkomst, want er goed uit zien geeft je meer zelfvertrouwen.
Met mijn haarwerken wil ik daar graag een bijdrage aan leveren. Daarom besteed ik ook de nodige tijd aan nazorg. Het is namelijk pas af als u tevreden bent.

 

Maak gerust een afspraak

Als u met mij contact opneemt voor een kosteloos oriënterend gesprek, maken we een afspraak binnen vijf dagen. Dan leg ik u uit hoe ik werk en wat u van mij kunt verwachten. En mocht u niet bij mij in de salon kunnen komen, dan kom ik bij u thuis of in het ziekenhuis.