Je wilt er toch altijd leuk uitzien!?

Iedereen wil er graag leuk en verzorgd uitzien. Maar smaken verschillen. Er zijn mensen die hun hoofd kaal scheren, omdat ze dat goed vinden passen bij hun uiterlijk. Ze voelen zich daar prettig bij. Dat is goed, want daar gaat het om. Maar de meeste mensen die te maken krijgen met haaruitval of haarverlies, vinden dat niet zo prettig en willen daar graag iets aan doen. Met een haarwerk kan dat. Daarvoor kunt u terecht bij huid- en haarwerkspecialist Wilca. Zij meet u een compleet haarwerk aan. Gemodelleerd naar uw gezicht en als ‘finishing touch’ bijgeknipt, zodat het niet van echt te onderscheiden is. Maar u kunt bij Wilca ook een haarstukje laten zetten of een extension voor een cosmetisch effect. Gewoon omdat dat leuk is en iets doet met je uiterlijk. Mooi haar, meer zelfvertrouwen. Je goed voelen. Daar gaat het bij Wilca om.

 

MANNEN EN VROUWEN

Wilca heeft haarwerken voor mannen en vrouwen. Complete haarwerken op maat en haarstukjes die in het haar worden gezet om kalende plekken te camoufleren of dunner haar meer volume te geven.

Het haar verlengen of aanvullen met bijvoorbeeld een vlecht, omdat je dat iets extra’s geeft, kan natuurlijk ook.

ZORGVERZEKERING

zorgverzekering
Haarwerken worden vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen die door ziekte te maken krijgt met haarverlies, krijgt hiervoor een vergoeding van zijn of haar zorgverzekeraar.

HOOFDHUIDPROBLEMEN

Het kan zijn dat de oorzaak van haaruitval schuilt in een ongezonde hoofdhuid. In dat geval kan worden volstaan met een behandeling van de hoofdhuid. Daarvoor gebruikt Wilca behandelmethoden en producten van Mediceuticals®.