Haren maken de man….en de vrouw

HAARWERKEN

Haarwerken worden gemaakt van synthetisch haar en van echt haar. Synthetisch haar wordt echter het meest toegepast. De  kwaliteit is uitstekend en het is nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Daar komt bij, dat een synthetisch haarwerk een stuk goedkoper is en de levertijd van het op maat gemaakte haarwerk een stuk korter. Een synthetisch haarwerk kunt u niet stylen, maar kan wel worden bijgeknipt.

De levertijd van een kant en klaar confectiehaarwerk is maximaal 2 werkdagen. Voor een op maat gemaakt haarwerk is dat 12 weken. U kunt ook alvast een haarwerk reserveren voor het moment dat u het nodig hebt. Dat kan minimaal drie weken van tevoren en maximaal zes weken.

 

HAARSTUKJES

Voor mannen en vrouwen die last hebben van dun haar of kale plekken heeft Wilca haarstukjes op maat. Haarstukjes zijn er van echt haar en synthetisch. Omdat een haarstukje in het haar wordt vastgezet, verdient een haarstukje van echt haar de voorkeur. U kunt het stylen en ermee douchen en sporten.

 

COSMETISCH HAARWERK

Vrouwen willen nog wel eens wat anders met hun haar. Leuk voor een avondje uit of voor een feestje. Of elke week iets anders, dat kan natuurlijk ook. Je haar langer maken, meer volume creëren, een vlecht erin of een lange slag. Het kan allemaal. Een cosmetisch haarwerk zet je er gemakkelijk zelf in en is verkrijgbaar in echt haar en synthetisch.

 

Wilca werkt met producten van Gisela Mayer en Vision 3000.